Rossignol PURSUIT 400 CARBON FLUID X + NX11

Skiuri coborâre (RRF01BW)

Descriere

Rossignol PURSUIT 400 CARBON FLUID X + NX11

Schiuri carving pentru pârtii amenajate PURSUIT 400 CARBON FLUID X + NX11, dotate cu cai putere, precizie și performanțe, excelente pentru schiori avansați sau experţi. Dispun de profil Power Turn Rocke și vârf cu tehnologie Prop Tip care permite viraje rapizi și explozii de energie pentru viraje cu corpul înclinat la maxim. Tehnologie Prop Tech oferă o adaptarea flexibilă la torsiune, ceea cea absoarbe mai bine schimbările de teren, pentru transfer perfect de energie și contat mai bun cu pârtia pe margini. Lățimea sub legături este de 73mm pentru reveniri rapide de poziție, iar construcția cu un strat de bazalt oferă stabilitate și control asupra schiurilor la virajele pe pârtii rapide cu zăpadă tare.
  • POWER TURN ROCKER 3D TOPSHEET - TIP
  • PROTECTOR
  • OVERSIZED sidecut

Specificaţii

Cod producător RRF01BW
Teren pârtie amenajată
Abilități schior avansat/expert
Viteză mediu spre ridicat
Construcție Minicap snadwitch, carbon
Nucleu din lemn
Sidecat 127/73/109mm
Radius/Lungime 14m (170cm)
Legături/DIN NX11
Lungime recomandată 5 până la 15cm sub înălțimea posturii
Tehnologie POWER TURN ROCKER, OVERSIZE SIDECUT, CARBON, Prop Tech

Tehnologii utilizate

POWER TURN ROCKER

90 % camber schi camber tradițional care adaugă energie, precum și un simț excelent pentru teren și stabilitate pe margini la viraj. Restul de 10 % profil mic Rocker la vârf. Intrare la viraj mai ...

OVERSIZE SIDECUT

Oversize aduce beneficii radiusului agresiv schiurilor de carving în combinație cu lățimea centrului schiului din prezent. Dimensiunile agresive la capătul schiurilor, asigură stabilitate la viraj, ...

CARBON

Combinația de flexibilitate mare, cu rezistență la tensiune, greutate redusă și dilatare termică scăzută, adaugă fibrelor de carbon explozivitate perfectă.

Prop Tech

Pe baza noului radius FIS prescris, am lucrat din greu privind compoziția schiurilor, ca să îmbunătățim intrarea la viraje și  controlul deplin al schiuri. Rezultatul eforturilor noastre este ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem schiurile

Experiență

  • începător – schiuri mai moi (nucleu din material compozit)
  • avansat – schiuri mai rigide (nucleu lemnos, armare - titan sau carbon)

Lungimea schiurilor (-5 până la -15cm sub înălțimea staturii în funcție de stil și experiență)

  • schiuri mai scurte - începători -15cm (mai ușor de manevrat, stabile la viteză mică, dar instabile la viteză mai mare)
  • schiuri mai lungi - avansați -5cm (mai greu de manevrat, dar mai stabile la viteză mai mare)

MAI MULTE INFORMAȚII ÎN SFATURI PENTRU ALEGERE

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

79,99 Lei 89,99 Lei (11%)

MizunoCOMPRESSION SOCKS