Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Rossignol

Rossignol HI-SPEED 120 HV GW

Clăpari de schi Cod: 152677
Vândut
Descriere
Clăparii de schi Rossignol HI-SPEED PRO 100 MV combină designul de ultimă generație al carcasei cu o construcție de neegalat. Sunt concepuți ...
Descriere

Rossignol HI-SPEED 120 HV GW

Clăparii de schi Rossignol HI-SPEED PRO 100 MV combină designul de ultimă generație al carcasei cu o construcție de neegalat. Sunt concepuți pentru schiorii care preferă o încălțăminte dură sportivă, dar cu o formă mai lată. Folosind un design creativ și materiale de ultimă generație, carcasa este proiectată pentru un transfer maxim de energie și un control perfect în fiecare viraj. Flexibilitatea reglabilă și înclinarea laterală permit adaptarea particularităților și a răspunsului încălțămintei pentru a se potrivi cu stilul de schi. Șoseta interioară preformată cu izolație Thinsulate™ menține picioarele calde în condiții de umezeală și frig și maximizează confortul, datorită materialului termoformabil care se adaptează la forma piciorului. Sunt dotate cu tălpile GRIPWALK®, care au un strat mai gros de cauciuc rotunjit la vârf, oferind un mers mai confortabil și mai natural. Inserția dură integrată în talpă garantează un transfer optim de energie și funcționalitatea necesară în legăturile de schi care trebuie să fie compatibile cu Grip Walk, adică marcate GW.
  • greutatea afișată corespunde cu mărimea 26,5

Specificaţii

Flex index
120
Lățime gheată
102 mm
Carcasă
polietilenă
Șosetă interioară
Full Custom
Catarame
aluminiu
Curea
40 mm
Canting
da
Cod produs
152677
Codul furnizorului
RBL2110
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Rossignol