Rossignol DISTRICT

Snowboard bărbați (8411010976)

Descriere

Rossignol DISTRICT

Unul dintre cele mai bune snowboarduri freestyle Rossignol, conceput pentru învățarea și îmbunătățirea tehnicii. DISTRICT este disponibil la un preț accesibil și adecvat pentru toți începătorii. Flex mai ușor permite un control mai facil asupra snowboardului, indiferent de direcția de deplasare. Datorită profilului rockerului AmpTek, DISTRICT este mai fiabil, mai stabil și garantează siguranța în timpul turei.

  • greutate: 2,8 kg

Specificaţii

Cod producător REHWP72
Nucleu LEVEL 5620
Rocker camber AMPTEX AUTO-TURN
Shape Twin
Talpă 4400 EXTRUDED

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

904,99 Lei(28%) 649,99 Lei

RossignolCRANK LACED H3 MEN

309,99 Lei

ArcoreVERTEX

199,99 Lei

ArcoreMIST

359,99 Lei(25%) 269,99 Lei

ArcoreBLACKOUT VEST

554,99 Lei(31%) 379,99 Lei

TRANSSTAR