Rossignol ALLSPEED 130

Clăpari ski (RBE2100)

Nu este în stoc

1 199,00 Lei cu TVA

Preţ iniţial: 1 999,00 Lei   Economisiți: 800,00 Lei  (40 %)

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Rossignol

Produse alternative

999,00 Lei 1 249,00 Lei (20%)

RossignolALLTRACK 70 W

Descriere

Rossignol ALLSPEED 130

Rossignol ALLSPEED 130 sunt clăpari de ski, care au fost premiați. Sunt personalizați și dotați cu elemente importante pentru boot-fitting, care oferă performanțe maxime, precizie și confort, adecvați pentru cei mai experimentați schiori. Allspeed are parte din față de 102mm, cu formă anatomică precisă și mai mult, sunt dotați cu noua șosetă interioară Custom OptiSensor Thinsulate™ Platinum,, care se poate adapta pe gleznă la căldură, pentru cel mai înalt nivel de confort, izolare și sprijin pentru picior. Dispun de construcție mono-injectată de primă clasă, flex cu mai multe posibilități de setare, canting pentru fit optim și posibilitatea de adaptare pentru fiecare schior, poziție și formă. Noua tehnologie aerodinamică Sensor Blade reduce cantitatea de material utilizat pentru a reduce greutatea și oferă un transfer incredibil de energie direct în schiuri.

Specificaţii

Cod producător RBE2100
Abilități schior expert
Flex index 130
Lățime clăpar 102mm
Carcasă polyether
Șosetă interioară Custom Optisensor T2 - flexalon
Catarame 4 MICRO, Alu
Curea 50mm
Canting da
SoftWalk nu
Tehnologie DIAGONAL BUCKLES

Tehnologii utilizate

DIAGONAL BUCKLES

CATARAME DIAGONALE (patentate) Cataramele diagonale sunt orientate în direcția diagonală, oferind astfel strângerea pantofului, mai eficient și convenabil. Datorită unghiului înclinat trag piciorul ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Cum alegem mărimea
Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumpărați clăpari pentru schi. La clăpari mărimea este exprimată în centimetri sau milimetri, care înseamnă lungimea recomandată a piciorului. Înainte de a alege, recomandăm să vă măsurați exact piciorul. Clăparii se aleg cu o rezervă de maxim 0,5cm pentru schiori de recreere și exact pe lungimea piciorului pentru schiorii avansați. Luați în calcul că șoseta interioară în timpul primei purtări se poate adapta pe forma piciorului cu până la câțiva milimetri.CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL

De ce ai nevoie:

• O cutie de carton sau un peret cu unghi de 90°.

• O bucată de hârtie sau carton, liniar și creion.


Cum procedezi în continuare?

• Ia în picioare șosetele care le porți de obicei.

• Pune piciorul pe hârtie cu călcâiul la perete sau în cutia de carton.

• Însemneză pe hârtie cel mai lung deget de la picior.

• Calculează în plus aproximativ 0,5cm pentru a obține lungimea corectă pentru piciorul tău.

• Alege mărimea care corespunde lungimii rezultate.

Atenție! Măsoară ambele picioare pentru că nu întodeauna sunt la fel de lungi. Ia în calcul cel mai lung picior.

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

1 149,00 Lei 1 249,00 Lei (8%)

BolleBACKLINE VISOR