Rollerblade SPARK XT ICE W

Patine de gheață damă (8514005040)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

289,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
544,99 Lei   Economisiți: 255,00 Lei (46 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Rollerblade SPARK XT ICE W

Patine de gheață pentru femei Rollerblade SPARK XT ICE, ideale pentru patinaj pe patinoar sau pe suprafața înghețată a iazului. Dispun de căptușeală călduroasă și confortabilă cu izolație Thinsulate, manșeta superioară garantează stabilitatea și performanțele, astfel sunt adecvate pentru toate utilizatoarele, indiferent de nivelul de performanță. Lamele inoxidabile mențin marginile ascuțite o perioadă de timp mai lungă, permit o pornire mai rapidă, o mișcare mai bună în curbe și opriri mai precise. Dispun de șosetă interioară, completată de piele artificială, marginea ascuțită este prevăzută cu dinți mici.

  • patine pentru agrement
  • căptușeală călduroasă și confortabilă
  • izolație termică datorită Thinsulate™
  • lamă inoxidabilă
  • mărimea este indicată în milimetri

Specificaţii

Cod producător 0P500400
Lamă oțel inoxidabil
Tehnologie THINSULATE 3M

Tehnologii utilizate

THINSULATE 3M

Thinsulate 3M – material cu proprietăți termoizolante excelente. Este format din un număr mare de microfibre, care împreună cu aerul creează un strat termoizolator foarte eficient.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

324,99 Lei(27%) 234,99 Lei

SulovELISA

254,99 Lei(13%) 219,99 Lei

CrownedMISU