MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Rollerblade Bladegear wristguard

Manșete de protecție Inline (6924021639)

Mărime protecții: L
În stoc

38,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
59,99 Lei   Economisiți: 21,00 Lei (35 %)
Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Rollerblade Bladegear wristguard

Manșete de protecție Rollerblade cu formă anatomică pentru protecție în cazul căzăturilor. În lipsa protecțiilor, 80% din căzături rezultă în răni ale încheieturilor, de la julituri la fracturi. Manșetele de protecție ajută la reducerea consecințelor unei căzături. Manșetele sunt realizate din material respirabil și sunt foarte rezistente.
  • mărimi S-M-L-XL

Specificaţii

Numărul articolului 6924021639
Cod producător 1463106001

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

704,99 Lei(26%) 519,99 Lei

RollerbladeZETRABLADE ELITE

84,99 Lei(36%) 53,99 Lei

RuntoRT-SKATEBAG-B

39,99 Lei(10%) 35,99 Lei

RuntoHUSĂ PENTRU BRAȚ

Produse alternative

109,99 Lei(13%) 94,99 Lei

K2EXO 4.1.PAD SET

119,99 Lei(33%) 79,99 Lei

RollerbladeSKATE GEAR 3 PACK

Rollerblade Bladegear wristguard

Preţ: 38,99 Lei