Roeckl MELIDES

Mănuși de ciclism (7652001371)

Descriere

Roeckl MELIDES

Mănuși ciclism cu degete lungi Roeckl MELIDES, ideale pentru freeride și downhill. Fața este concepută din material 2-way Spandex și din material respirabil Airprene. Palma este realizată din piele sintetică Duradero, manșetele din kevlar protejează încheietura mâinii. Prinderea perfectă este asigurată și de umplutura subțire din material Xrd, care are proprietăți amortizante excelente și este utilizat doar la cele mai scumpe modele. Pe partea inferioară, aceste mănuși sunt prevăzute cu imprimeul de silicon, care permite și controlarea fără probleme a unui telefon smart. Siguranța la purtare este asigurată de benzile reflectorizante.
  • imprimeu de silicon
  • căptușeală xrd
  • manșete din Kevlar
  • material frote pentru ștergerea transpirației
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător 3104-835-440
Material dos: 2-way Spandex, Airprene, palmă: Duradero

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei

ArcoreSHAPE

179,99 Lei(19%) 144,99 Lei

KlimatexJOSETE

219,99 Lei(18%) 179,99 Lei

KlimatexAKOO

1 199,00 Lei

NorthwaveGHOST X