Roeckl MAYO

Mănuși de ciclism (3104-837)

Nu este în stoc

194,99 Lei cu TVA

SFAT: Fă clic pe butonul de mai jos și vezi alte produse asemănătoare

Sau vizualizează următoarele produse Roeckl

Produse alternative

Descriere

Roeckl MAYO

Mănuși de ciclism cu degete lungi Roeckl MAYO, cu față din material Suntan Mesh care permite pădrunderea razelor solare în interior pentru o bronzare naturală a pielii. Palma este realizată din piele sintetică Durasense. Prinderea sigură este asigurată de imprimeul de silicon, care permite și controlarea fără probleme a unui telefon smart. Umplutura din gel copiază tunelurile carpiane. Siguranța la purtare este asigurată de benzile reflectorizante. Acest model este foarte ușor și excelent de respirabil.
  • imprimeu de silicon
  • căptușeală din gel
  • partea superioară a mânușilor permite pătrunderea razelor solare

Specificaţii

Cod producător 3104-837
Material dos: Suntan Mesh, palmă: Durasense

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

114,99 Lei

ArcoreSTEAM

229,99 Lei 339,99 Lei (32%)

IcebreakerTECH LITE SS CREWE CADENCE

64,99 Lei 79,99 Lei (18%)

ArcoreEVERILA