Roeckl IZU

Mănuși de ciclism (3103-242)

Descriere

Roeckl IZU

Mănuși de ciclism Roeckl IZU - fac parte din modelele de top ale brandului Reockl. Dispun de căptușeală respirabilă din material subțire Xrd, care amortizează șocurile și copiază perfect tunelele carpiane. Degetul mare este prevăzut cu material fin frote, practic pentru ștergerea transpirației. Imprimeul din silicon asigură o prindere mai bună și mai sigură. O pereche de bucle de gel, unul dintre numeroasele brevete mondiale ale companiei Roeckl, garantează o scoatere ușoară și simplă a mănușilor de pe mâini. Fața este realizată din material Micro Mesh partea inferioară din piele sintetică Durasense.
  • imprimeu de silicon
  • căptușeală Xrd
  • bucle din gel pentru scoaterea confortabilă a mănușilor de pe mâini
  • material frote pentru ștergerea transpirației

Specificaţii

Cod producător 3103-242
Material dos: Micro Mesh, palmă: Durasense

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei

ArcoreSHAPE

229,99 Lei 339,99 Lei (32%)

IcebreakerTECH LITE SS CREWE CADENCE

64,99 Lei 79,99 Lei (18%)

ArcoreEVERILA

359,99 Lei 444,99 Lei (19%)

NorthwaveSCORPIUS 2