Roeckl IDEGAWA

Mănuși de ciclism (3103-233)

Produse alternative

47,99 Lei

Arcore3-RIDE

Descriere

Roeckl IDEGAWA

Mănuși de ciclism Roeckl IDEGAWA - fac parte din modelele de top ale brandului Reockl. Zona palmei este concepută din piele sintetică ușoară și subțire Durasense, dotată cu tehnologia Air Control, fața este din materiale Micro Mesh și Lycra Full Dull. Prinderea sigură este asigurată de imprimeul de silicon, materialul frote de pe degetul mare este practic pentru ștergerea transpirației. Umplutura din gel copiază tunelurile carpiane. Pentru siguranță sporită la purtare sunt prevăzute benzi reflectiorizante. O pereche de bucle de gel, unul dintre numeroasele brevete mondiale ale companiei Roeckl, garantează o scoatere ușoară și simplă a mănușilor de pe mâini.
  • imprimeu de silicon
  • căptușeală din gel
  • bucle din gel pentru scoaterea confortabilă a mănușilor de pe mâini
  • material frote pentru ștergerea transpirației

Specificaţii

Cod producător 3103-233
Material dos: Micro Mesh, Lycra Full Dull, palmă: Air Control, Durasense

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

144,99 Lei

ArcoreVENOR

229,99 Lei 339,99 Lei (32%)

IcebreakerTECH LITE SS CREWE CADENCE

64,99 Lei 79,99 Lei (18%)

ArcoreEVERILA

359,99 Lei 444,99 Lei (19%)

NorthwaveSCORPIUS 2