Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Reusch

Reusch PURE CONTACT SILVER

Mănuși de portar bărbați Cod: 122189
Vândut
Descriere
Aceste mănuși de portar pentru bărbați Reusch PURE CONTACT SILVER, foarte ușoare, garantează o ajustare perfectă și o flexibilitate maximă. ...
Descriere

Reusch PURE CONTACT SILVER

Aceste mănuși de portar pentru bărbați Reusch PURE CONTACT SILVER, foarte ușoare, garantează o ajustare perfectă și o flexibilitate maximă. Latexul voluminos Reusch Grip Silver de fabricație germană garantează o absorbție excelentă a șocurilor, o aderență excelentă și o rezistență eficientă la abraziune. Pure Contact Silver se adaptează perfect pentru performanțe profesionale pe gazonul artificial. FreeFlex Bekhend este fabricat din neopren cu aplicații de silicon foarte mici și subțiri, astfel încât să nu interfereze în niciun fel cu elasticitatea și flexibilitatea. Cu un design complet reînnoit Steady Cuff și o bandă combinată din latex-neopren complet elastică, vei simți și mai multă stabilitate în jurul încheieturii mâinii tale. Designul actualizat, bazat pe multe inserții mici de silicon individuale, oferă un aspect nou și îmbunătățește ușor stabilitatea materialului de bază din neopren, fără a renunța la flexibilitate.
  • design modern
  • croială specială
  • formă anatomică a mănușii pentru un confort maxim la purtare și la prindere

Specificaţii

Material
49 % poliester, 43 % poliuretan, 8 % poliamidă
Cod produs
122189
Codul furnizorului
5270200-4018
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Reusch