1. Produsele fără semne de uzură și nefolosite achiziționate prin eshop pot fi returnate în termen de 30 zile de la primirea coletului.
 2. Cel mai bine este sa trimiți produsele pe care dorești să le înlocuiești în ambalajul original. De asemenea, acestea trebuie să fie nepurtate, nedeteriorate și potrivite pentru revânzare. Împachetează coletul cu atenție pentru a evita deteriorarea lui în timpul transportului.
  ! Lenjeria intimă (costume de baie, sutiene, slipi etc.) nu este acceptată dacă nu a fost achiziționată prin opțiunea de livrare la adresă).
 3. Pregătește-ți două documente importante – factura (bonul) pe care ai primit-o în colet și formularul tipărit și completat: Formular reziliere contract. Dacă nu ai imprimantă, atunci poți face formularul de mâna pe o foaie albă. Pune ambele documente în colet împreună cu produsele returnate.
 4. Trimite coletul printr-un curier rapid către singurul punct de colectare disponibil. Compania de transport este la alegerea ta, deoarece solicitarea curierului și taxele de transport vor fi suportate de către tine la trimitere. Te rugăm, să nu trimiți coletul prin Poșta Română.
 5. Adresa de retur:

  SPORTISIMO RO
  Tel: +40 312 295 310
  Calea Vitan, Nr. 55-59
  Spațiul FE05-06, Centrul Comercial București Mall, Etaj 1
  Cod Poștal 031281, Bucureşti, Sectorul 3
 6. Predă coletul prin opțiunea Standard către Cargus, DPD, Nemo Express, Fan Courier etc.
 7. Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar într-un cont valid de România, în termen de 14 zile de la data primirii produselor la punctul nostru de colectare. Pentru comenzile achitate cu cardul, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.

Ghid video despre cum să schimbi sau să returnei produsele din E-shop.