Reebok WORKOUT READY GRAPHIC BOARD

Șort bărbați (1212145903)

Descriere

Reebok WORKOUT READY GRAPHIC BOARD

Cauți pantaloni scurți de calitate, care să fie adecvați atât pentru antrenament cât și pentru purtare zilnică, de exemplu la plimbare? Încearcă acest șort Reebok WORKOUT READY GRAPHIC BOARD. Pantalonii sunt dotați cu tehnologia SPEEDWICK care evacuează excesul de transpirație de la piele pentru ca tu să ai parte de confort pe întreaga durată de purtare. Cu siguranță vei aprecia buzunarul, prevăzut cu fermoar, care permite stocarea în siguranță a diferitelor lucruri mărunte.

  • tehnologia SPEEDWICK evacuează excelent transpirația spre exterior
  • material confortabil
  • buzunar practic

Specificaţii

Cod producător CY3616
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

239,99 Lei(39%) 144,99 Lei

Under ArmourQUALIFIER 2-IN-1 SHORT

219,99 Lei(34%) 144,99 Lei

NikeDSTNCE 2IN1 SHORT 7IN

184,99 Lei(24%) 139,99 Lei

Reebok2-1 SHORT

209,99 Lei(30%) 144,99 Lei

ReebokWORKOUT READY BOARD SHORT MS

204,99 Lei(26%) 149,99 Lei

ReebokWORKOUT READY BOARD SHORT

Reebok WORKOUT READY GRAPHIC BOARD

Preţ: 109,99 Lei