Reebok WOR SUPREMIUM 2.0 TEE BIG

Tricou sport damă (CE1175)

Descriere

Reebok WOR SUPREMIUM 2.0 TEE BIG

Îți place brandul Reebok? Arată tuturor cât de mult, purtând de exemplu acest tricou Reebok excelent. Este funcțional, foarte confortabil și fin la atingere, precum bumbacul. Tehnologia SPEEDWICK folosită la fabricație evacuează transpirația de la corp și oferă o răcorire confortabilă. Model original cu spate ușor prelungit care oferă protecție și stil în fiecare situație, decorat cu logo Reebok Delta pe piept.
  • material SPEEDWICK pentru evacuarea rapidă a transpirației
  • logo contrastant pe piept
  • mâneci scurte

Specificaţii

Cod producător CE1175
Material 65% poliester, 35% viscoză

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

179,99 Lei 264,99 Lei (32%)

NikeDRY ELMNT TOP HZ W

134,99 Lei 194,99 Lei (30%)

adidasRS LS TEE W

109,99 Lei 179,99 Lei (38%)

Under ArmourTHREADBORNE STREAKER LONG SL

114,99 Lei 169,99 Lei (32%)

adidasRS SS TEE W

69,99 Lei 119,99 Lei (41%)

ReebokRE SS TEE W

Reebok WOR SUPREMIUM 2.0 TEE BIG

Preţ: 84,99 Lei