Reebok WOMENS FOUNDATION TOTE

Geantă sport (1493009529)

Descriere

Reebok WOMENS FOUNDATION TOTE

Cauți o geantă potrivită pentru activități sportive sau de timp liber? Acest model original WOMENS FOUNDATION TOTE de la Reebok este perfect pentru tine! Geantă excelentă, prevăzută cu un buzunar mare în interior pentru stocarea în siguranță a lucrurilor tale. Buzunarele exterioare laterale sunt proiectate pentru a facilita la maxim accesul în interior. Cureaua de umăr, confortabilă și ajustabilă este doar un bonus.

  • buzunar interior mare
  • două buzunare laterale exterioare
  • curea de umăr ajustabilă

Specificaţii

Cod producător D56057
Material 100% poliester
Lățime 15 cm
Înălțime 40 cm
Adâncime 35 cm
Volum 27.4 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

234,99 Lei(27%) 169,99 Lei

ReebokYOURFLEX TRAINETTE 10 MT

79,99 Lei(18%) 64,99 Lei

ReebokOPP TEE

144,99 Lei(48%) 74,99 Lei

New BalanceWS81146BM

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

LottoSMART LEGGINGS MID PL W

Produse alternative

Reebok WOMENS FOUNDATION TOTE

Preţ: 109,99 Lei