MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Reebok TE LINEAR LOGO FRECH TERRY TRACKSUIT

Trening de bărbați (1182017997)

Descriere

Reebok TE LINEAR LOGO FRECH TERRY TRACKSUIT

Acest trening bărbătesc Reebok TE LINEAR LOGO FRENCH TERRY TRACKSUIT este realizat din froté franțuzesc care oferă un maximum de confort și lejeritate. Bluza dispune de fermoar practic pe toată lungimea, iar pantalonii au o croială modernă îngustă. Panourile contrastante de pe brațe și picioare dispun de elementele grafice specifice brandului Reebok.
  • glugă ajustabilă
  • fermoar pe toată lungimea
  • buzunare cangur

Specificaţii

Numărul articolului 1182017997
Cod producător FP8159
Material 80 % bumbac, 20 % poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

359,99 Lei(19%) 289,99 Lei

adidasTRACKSUIT COTTON RELAX

289,99 Lei(37%) 179,99 Lei

LottoSUIT TRIPLE II RIB MEL JS

359,99 Lei(34%) 234,99 Lei

LottoLOGO III SUIT DB

Reebok TE LINEAR LOGO FRECH TERRY TRACKSUIT

Preţ: 179,99 Lei