Reebok RUN GRAPHIC TEE

Tricou de bărbați (1382011375)

Descriere

Reebok RUN GRAPHIC TEE

Indiferent de condițiile meteorologice de afară acum poți alerga și realiza și cele mai exigente antrenamente de jogging cu acest tricou de alergare pentru bărbați Reebok RUN GRAPHIC TEE. De confortul maxim la purtare are grijă materialul SPEEDWICK și materialul respirabil, aplicat pe spate. Evacuarea transpirației este garantată, la fel și răcorirea. Echipament de bază a fiecărui alergător.

  • tehnologia SPEEDWICK evacuează excelent transpirația spre exterior
  • mâneci scurte
  • material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1382011375
Cod producător D92937
Material 100% poliester
Tehnologie SPEEDWICK
Colecţii Reebok Classic

Tehnologii utilizate

SPEEDWICK

Tehnologia SPEEDWICK evacuează transpirația, menține pielea uscată și îi oferă confort maxim.

Colecţii

Reebok Classic

Credeați că Reebok este doar pentru sport? Din contră, nu este adevărat! Colecția clasică este în special pentru modă și este inspirată de croiala sport, care oferă confort și aspect plăcut. Pătrundeți în lumea Reebok și dați frâu liber fanteziilor dumneavoastră. Clasicul combină stilul rustic și stilul sportiv cu aspectul de modă. Această colecție oferă tot ce vă doriți: tricouri, hanorace, pantaloni, pantaloni scurți, geci, cămeși, încălțăminte și multe alte accesorii pentru oraș, școală, petreceri sau doar pentru plimbările în aer liber.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Cum alegem crosa de hochei

Pentru alegerea corectă a lungimii crosei poți folosi una din cele două variante. 

     1)       Dacă măsori crosa fără patine, lungimea ar trebui să fie până la nivelul nasului.

     2)       În caz că măsori cu patine, lungimea crosei trebuie să fie aproximativ până la bărbie.

Aceste modalități de măsurarea oferă o lungime optimă. Pentru cei avansați lungimea crosei este individuală, în funcție de cerințe și experiență. De exemplu un atacant folosește crosă mai scurtă, care permite o manervrare rapidă a pucului și mișcări tehnice. În schimb apărătorii folosesc crose mai lungi, care permit lovituri razante și o rază mai largă de apărare.

Alegerea corectă a părții:


Produse alternative

214,99 Lei(39%) 129,99 Lei

SalomonAGILE HZ SS TEE M

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

NikeDRI-FIT ELEMENT CREW

214,99 Lei(39%) 129,99 Lei

SalomonAGILE LS TEE M

169,99 Lei(29%) 119,99 Lei

adidasRESPONSE TEE M

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

AsicsSEAMLESS LS

269,99 Lei(18%) 219,99 Lei

Under ArmourSPEED STRIDE SPLIT 1/4 ZIP