Reebok LINEAR READ SCOOP NECK

Tricou sport damă (1113264973)

Descriere

Reebok LINEAR READ SCOOP NECK

Tricou de femei REEBOK LINEAR READ SCOOP NECK de brand Reebok, este baza fiecărei garderobe sportive feminine. Dispune de croială care se adaptează perfect formelor corpului. Te va surprinde foarte plăcut încă de la prima purtare, astfel încât nu vei mai dori să-l dezbraci.

  • design elegant
  • mâneci scurte
  • fără adaptor

Specificaţii

Cod producător CF4453
Material 100% bumbac
Greutate 125 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Întreținere materiale


Fiecare produs are un material cu compoziție specifică, motiv pentru care este necesară o abordare diferită de întreținere la fiecare material în parte.


Materiale- Printre cele mai folosite materiale sunt: bumbacul, poliesterul, poliacrilul, poliamida, nailonul, lâna sau materialele cu membrană. 
Întreținere- Întreținerea corespunzătoare previne deteriorarea și prelungește durata de viață a produsului.


Respectați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta producătorului!


Specificațiile complete ale materialelor și descrierea simbolurilor de lucru pot fi găsite în sfaturi pentru întreținere.

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

259,99 Lei(26%) 189,99 Lei

adidasESSENTIALS SOLID FULLZIP HOODIE

189,99 Lei(26%) 139,99 Lei

ReebokWOR CAPRI-WING DIMENSION

284,99 Lei(28%) 204,99 Lei

ReebokCARDIO MOTION

Produse alternative

104,99 Lei(42%) 59,99 Lei

LottoX RIDE III TEE PRT W

119,99 Lei(29%) 84,99 Lei

ReebokWOR SUPREMIUM 2.0 TEE BIG

164,99 Lei(33%) 109,99 Lei

adidasRS SS TEE W