Reebok GIRLS REEBOK ADVENTURE WORKOUT READY LEGGING

Colanți copii (1273000171)

Descriere

Reebok GIRLS REEBOK ADVENTURE WORKOUT READY LEGGING

Colanți de copii Reebok GIRLS REEBOK ADVENTURE WORKOUT READY LEGGING cu design elegant, care tot odată este foarte interesant. Sunt confecționați din amestec de poliester și elastan. Pe partea laterală sunt prevăzuți cu un buzunar mic practic, în care poți stoca diferite lucruri mărunte. Un accesoriu excelent care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.

  • material confortabil
  • buzunar practic

Specificaţii

Cod producător DH4310
Material 91% poliester, 9% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

174,99 Lei(42%) 99,99 Lei

Under ArmourFAVORITE KNIT LEGGING

124,99 Lei(44%) 69,99 Lei

PumaSTYLE AOP LEGGINGS

119,99 Lei(25%) 89,99 Lei

NikeLGGNG FAVORITE JDI

Reebok GIRLS REEBOK ADVENTURE WORKOUT READY LEGGING

Preţ: 64,99 Lei