Reebok FLEXILE

Încălțăminte antrenament bărbați (2122000521)

Descriere

Reebok FLEXILE

Pantofi sport Reebok FLEXILE, cel mai nou model din familia Flex. Dispun de talpă intermediară dotată cu spumă EVA pentru pași mai confortabili. Talpa este cu cauciuc special în zonele mai expuse la uzură.

  • talpă cu cauciuc special în zonele expuse la uzură
  • talpa intermediară EVA amortizează șocurile la fiecare pas

Specificaţii

Cod producător CN1024
Față material tip plasă
Talpă cauciuc
Talpă intermediară EVA
Tehnologie EVA

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

269,99 Lei 359,99 Lei (25%)

ReebokTRAINFLEX 2.0

214,99 Lei 384,99 Lei (44%)

ReebokROS WORKOUT TR 2.9

129,99 Lei 314,99 Lei (58%)

LottoDINAMICA 300

119,99 Lei 294,99 Lei (59%)

LottoDINAMICA 200

229,99 Lei 329,99 Lei (30%)

NikeFLEX CONTROL II

144,99 Lei 384,99 Lei (62%)

ReebokDMX OFF ROAD