Reebok ELEMENTS LEGGING ABSTRACT BLOSSOM

Colanți de damă (1271067464)

Descriere

Reebok ELEMENTS LEGGING ABSTRACT BLOSSOM

Colanți de femei ELEMENTS LEGGING ABSTRACT BLOSSOM de la Reebok, perfecți pentru purtare zilnică acasă sau în mediul outdoor. Bumbacul moale, folosit pentru fabricația acestui model este foarte respirabil și confortabil. Talia ușor elastică care se fixează perfect pe corp va menține colanții stabili pe corp pentru a te putea bucura la maxim de fiecare clipă/activitate.

  • talie înălțată
  • colanți confortabili
  • perfecți pentru activități de timp liber
  • talie elastică care se fixează perfect pe corp

Specificaţii

Cod producător CF8600
Material 95% bumbac, 5% elastan
Greutate 210 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Întreținere materiale


Fiecare produs are un material cu compoziție specifică, motiv pentru care este necesară o abordare diferită de întreținere la fiecare material în parte.


Materiale- Printre cele mai folosite materiale sunt: bumbacul, poliesterul, poliacrilul, poliamida, nailonul, lâna sau materialele cu membrană. 
Întreținere- Întreținerea corespunzătoare previne deteriorarea și prelungește durata de viață a produsului.


Respectați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta producătorului!


Specificațiile complete ale materialelor și descrierea simbolurilor de lucru pot fi găsite în sfaturi pentru întreținere.

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

194,99 Lei(17%) 159,99 Lei

adidasD2M RR 3S LONG

214,99 Lei(53%) 99,99 Lei

Russell AthleticCOLANȚI DE DAMĂ

119,99 Lei(33%) 79,99 Lei

LottoSMART LEGGINGS PL W

144,99 Lei(20%) 114,99 Lei

PumaESS GRAPHIC LEGGINGS

Reebok ELEMENTS LEGGING ABSTRACT BLOSSOM

Preţ: 139,99 Lei