Reebok BEACHWEAR BASIC BOXER

Șort de bărbați (1212145744)

Descriere

Reebok BEACHWEAR BASIC BOXER

În simplitate este frumusețea. Acest lucru este valabil și pentru acest șort produs de brandul Reebok. Plănuiești să ieși la apă sau antrenament? Nici o problemă! Îmbracă-ți acești pantaloni scurți cu sistem de fixare flexibil care garantează o stabilitate excelentă pe corp în orice condiții. Pentru că dispun de buzunare practice le poți purta și zilnic, ca un șort clasic.
  • design proaspăt de vară
  • talie cu sistem de fixare flexibil

Specificaţii

Cod producător CE0617
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

179,99 Lei(50%) 89,99 Lei

ALPINE PROHARLIN

289,99 Lei(39%) 174,99 Lei

O'NeillPM CHINO HYBRID SHORTS

289,99 Lei(50%) de la 144,99 Lei

O'NeillLM ROADTRIP SHORTS

279,99 Lei(52%) de la 133,99 Lei

O'NeillLM POINT BREAK CARGO SHORTS

289,99 Lei(43%) 164,99 Lei

O'NeillLM BEACH BREAK SHORTS

289,99 Lei(43%) 164,99 Lei

O'NeillLM ROADTRIP SHORTS

Reebok BEACHWEAR BASIC BOXER

Preţ: 74,99 Lei