Rămâi în forma

Te poți antrena și de acasă

În fiecare zi lucrătoare îți oferim recomandări pentru exerciții fizice și relaxare pe care le poți face acasă. Începe să te antrenezi cu noi și păstrează-ți forma. Exercițiile fizice, întinderea mușchilor, yoga și orice mișcare în general îmbunătățesc starea de spirit (generează endorfine sau altfel spus hormonii fericirii) și contribuie la consolidarea imunității. Continuă așadar să te antrenezi, păstrează-ți echilibrul!

Ce nu ar trebui să uiți în mod special în aceste zile?

Ești deja îmbrăcat pentru sport, covorașul de yoga este pregătit și aștepți alte instrucțiuni? Perfect! Indiferent dacă faci exerciții cardio, pentru întărirea sau întinderea mușchilor sau yoga, ar trebui să ai în vedere câteva lucruri importante pentru a avea un antrenament eficient, plăcut și pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Iată-le:

Care nu-ți va împiedica mișcările.

Oxigenul este absolut necesar în cazul unei activități fizice intense.

 

Întinde și încălzește-ți mușchii înainte de a începe antrenamentul. 

Este mai importantă execuția corectă decât numărul de repetări.

Aportul de nutrienți de calitate este important pentru creșterea și regenerarea mușchilor.

 

Ce poți folosi pentru exerciții?

Este clar că livingul nu este sală de fitness. (Dacă ai o sală de gimnastică acasă, ești fericit ...) Dar chiar și fără aparate și zeci de tipuri de gantere, poți să te descurci foarte bine. Poți folosi în principal greutatea corpului tău sau câteva accesorii de bază. Te poți antrena pe un covoraș de yoga sau pe un prosop. Vei exersa după recomandările noastre zilnice de pe Facebook, Instagram sau newsletter? Atunci poți folosi un scaun în loc de o bancă de fitness.