Puma STYLE BACKPACK

Rucsac sport (3311215822)

Descriere

Puma STYLE BACKPACK

Rucsac sport Puma STYLE BACKPACK, perfect pentru orice eveniment. Dispune de un compartiment principal cu fermoar, de un buzunar frontal mai mic, de bretele de umăr ajustabile și de logo original PUMA.

  • buzunare laterale
  • compartimentul principal este cu fermoar
  • bretele ajustabile

Specificaţii

Cod producător 07670301
Material 100% poliester
Lățime 33 cm
Înălțime 47 cm
Adâncime 16 cm
Volum 24 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

274,99 Lei(34%) 179,99 Lei

PumaVIKKY V2 SHIFT

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

PumaPUMA BRAND GRAPHIC

144,99 Lei(31%) 99,99 Lei

PumaREBEL WOVEN SHORTS 8

89,99 Lei

WillardLICIA

Produse alternative