Toate magazinele cu intrare separată se deschid începând de vineri, 15 mai 2020. Informații detaliate >>

Puma SLAVIA FINAL EVOKNIT

Tricou bărbați (1331084760)

Descriere

Puma SLAVIA FINAL EVOKNIT

Tricoul de bărbați Puma SLAVIA FINAL EVOKNIT cu mâneci scurte și decolteu rotund dispune de o croială confortabilă și este dotat cu tehnologia dryCELL care asigură rămânerea corpului uscat și confort indiferent de activitate.

  • mâneci scurte
  • decolteu rotund
  • logo mare pe piept

Specificaţii

Numărul articolului 1331084760
Cod producător 70344703-SLAVIA
Material 72% poliester, 24% elastan; 4% nailon
Croială slim
Tehnologie dry-CELL
Colecţii SK Slavia Praha

Tehnologii utilizate

dry-CELL

Tehnologia dry-CELL vă menține mai uscat prin țesătura cu efect de fitil, care reduce umiditatea din piele și îi permite să se evaporeze mai repede, pe suprafețe mai mari ale materialului.

Colecţii

SK Slavia Praha

În această colecție vei găsi tot de ce are nevoie un fan adevărat al echipei SK SLAVIA PRAHA. Jachete, hanorace, tricouri, șepci și alte accesorii dedicate acestei echipe. A fost înființată pe 2 noiembrie 1892, inițial ca un departament de ciclism în Praga, provenind de la asociația studențească Slavia din Praga, cu sediul pe strada Vodičkova. Conform numărului de titluri de ligă câștigat, este al doilea club de fotbal profesionist din Cehia. Slavia a câștigat 18 titluri de ligă (cel mai recent în anul 2017) și cupa națională de opt ori. În 1938 a câștigat Cupa Central Europeană (Mitropa Cup), precursorul actualelor Cupe europene. Printre cei mai renumiți jucători ai clubului se numără Jan Koška, ​​František Plánička, Antonín Puč, František Svoboda (ultimii trei medaliști de argint ai Campionatului Mondial din 1934), Josef Bican, Jan Lála (medaliat de argint al Campionatului Mondial 1962), František Veselý , Vladimír Šmicer și Milan Škoda.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Puma SLAVIA FINAL EVOKNIT

Preţ: 314,99 Lei