Puma

Puma SKS AWAY SHIRT REPLICA JR

Tricou de băieți

(102520)

Cod: 102520

fără evaluare 0x

Descriere

Puma SKS AWAY SHIRT REPLICA JR

Sprijină echipa Slavia Praha cu tricoul sport Puma SKS AWAY SHIRT REPLICA JR (replică oficială, licențiată). Grafica este simplă, motiv pentru care vei putea purta tricoul pe terenul de fotbal sau chiar în oraș.
  • logo Puma
  • logo Slavia

Specificaţii

Cod produs 102520
Codul furnizorului 75844502
Material 100 % poliester
Tehnologie dry-CELL
Colecţii SK Slavia Praha
Culoare Negru, Gri închis, Roșu

Tehnologii utilizate

dry-CELL

Tehnologia dry-CELL vă menține mai uscat prin țesătura cu efect de fitil, care reduce umiditatea din piele și îi permite să se evaporeze mai repede, pe suprafețe mai mari ale materialului.

Colecţii

SK Slavia Praha

În această colecție vei găsi tot de ce are nevoie un fan adevărat al echipei SK SLAVIA PRAHA. Jachete, hanorace, tricouri, șepci și alte accesorii dedicate acestei echipe. A fost înființată pe 2 noiembrie 1892, inițial ca un departament de ciclism în Praga, provenind de la asociația studențească Slavia din Praga, cu sediul pe strada Vodičkova. Conform numărului de titluri de ligă câștigat, este al doilea club de fotbal profesionist din Cehia.

Slavia a câștigat 18 titluri de ligă (cel mai recent în anul 2017) și cupa națională de opt ori. În 1938 a câștigat Cupa Central Europeană (Mitropa Cup), precursorul actualelor Cupe europene. Printre cei mai renumiți jucători ai clubului se numără Jan Koška, ​​František Plánička, Antonín Puč, František Svoboda (ultimii trei medaliști de argint ai Campionatului Mondial din 1934), Josef Bican, Jan Lála (medaliat de argint al Campionatului Mondial 1962), František Veselý, Vladimír Šmicer și Milan Škoda.

Evalurări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Produse alternative

279,99 Lei(26%) 204,99 Lei
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Puma SKS AWAY SHIRT REPLICA JR

Preţ: 324,79 Lei