Puma PLUS WALLET

Portofel (7548404)

Produse alternative

69,99 Lei

ReaperGIA

49,99 Lei(10%) 44,99 Lei

NikeBASIC WALLET

Descriere

Puma PLUS WALLET

Portmoneu clasic stilat Puma PLUS WALLET cu compartiment pentru bancnote și alte trei compartimente interioare. Buzunarul pentru monede, prevăzut cu fermoar este o indispensabilitate. Partea frontală este dominată de logo-ul și inscripția brandului Puma.    

  • compartiment pentru bancnote
  • buzunar pentru monede
  • logo Puma

Specificaţii

Numărul articolului 7548404
Cod producător 7548404
Material 100% poliester 150D
Lățime 13 cm
Înălțime 9 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

25,99 Lei

WillardSHAN

54,99 Lei

ReaperLUST

69,99 Lei

PumaLIGA CAP

254,99 Lei(35%) 164,99 Lei

PumaVIKKY