Puma PHAS BACKPACK

Rucsac (3311215818)

Culoare: Roșu
Mărime: NS
NS
Doar în depozitul magazinului

74,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
109,99 Lei   Economisiți: 35,00 Lei (31 %)
Adaugă în coș

Aici puteți afla un magazin unde marfa listată în sistem este pe stoc. Puteți cumpăra marfa în magazin după ce disponibilitatea fizică a fost confirmată.

În lista de cumpărături

Descriere

Puma PHAS BACKPACK

Rucsac futurist și tot odată stilat și popular PUMA PHAS BACKPACK, perfect pentru purtare zilnică, oriunde și oricând. Dispune de compartiment principal spațios, de un buzunar mai mic pe partea frontală, de bretele de umăr ajustabile și de buclă pentru posibilitate de transport în mână. Logo-ul stilat și inscripția Puma sunt o condiție.

  • bretele de umăr ajustabile
  • material de calitate
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului 3311215818
Cod producător 07548735
Material 100% poliester
Lățime 44 cm
Înălțime 30 cm
Adâncime 14 cm
Volum 22 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

279,99 Lei

2117NISSAFORS

219,99 Lei(15%) 184,99 Lei

PumaOriginals Backpack Trend

329,99 Lei(27%) 239,99 Lei

The North FaceRODEY

334,99 Lei(11%) 294,99 Lei

OspreyAXIS