Puma FUTURE 4.3 NETFIT FG/AG JR

Ghete de fotbal copii (2135015408)

Descriere

Puma FUTURE 4.3 NETFIT FG/AG JR

Ghete de fotbal pentru copii Puma FUTURE 4.3 NETFIT FG/AG JR, pe care le vei putea fixa în funcție de necesitate datorită tehnologiei NETFIT. Încălțăminte originală care oferă un control excelent și o aderență maximă.

  • material de calitate
  • noua tehnologie NETFIT oferă o gamă largă de posibilități de ajustare personalizată a sistemului de fixare, în funcție de tipul jocului!
  • greutate redusă

Specificaţii

Numărul articolului 2135015408
Cod producător 10569301
Față material textil, material sintetic, NETFIT
Talpă FG/AG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Tehnologie NETFIT
Colecţii Puma Future

Tehnologii utilizate

NETFIT

ADAPTARE NELIMITATĂ - tehnologia NETFIT oferă posibilități nelimitate de legare a șireturilor.

Colecţii

Puma Future

Colecția Puma FUTURE crește limitele cu o treaptă în lumea ghetelor de fotbal! Această colecție de ghete de fotbal a fost creată pentru trucuri senzaționale, control perfect asupra mingii și putere dinamică. Tehnologia NETFIT oferă posibilități nelimitate de legare a șireturilor. Fii de neegalat grație tălpii RAPIDAGILITY. Încalță-te în această colecție și tu!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei(28%) 63,99 Lei

PumaFUTURE FLAS BALL

139,99 Lei(7%) 129,99 Lei

adidasSTRIPED 15 JSY JR

36,99 Lei(40%) 21,99 Lei

PumaTEAM SOCKS

Produse alternative

219,99 Lei(22%) 169,99 Lei

PumaFUTURE 4.4 FG/AG JR

249,99 Lei(20%) 199,99 Lei

NikeJR SUPERFLY 7 CLUB FG/MG

144,99 Lei(44%) 79,99 Lei

KensisFABLE