Puma FUTURE 4.1 NETFIT MXSG

Ghete de fotbal bărbați (2132005133)

Descriere

Puma FUTURE 4.1 NETFIT MXSG

Ghete de fotbal pentru bărbați Puma FUTURE 4.1 NETFIT MXSG, care oferă o fixare excelentă pe picior și se adaptează excepțional formei piciorului utilizatorului. Cu această încălțăminte vei domina ușor jocul. Datorită tehnologiilor folosite vei putea controla bine mingea, astfel fiecare șut va căpăta o nouă dimensiune.

  • noua tehnologie NETFIT oferă o gamă largă de posibilități de ajustare personalizată a sistemului de fixare, in funcție de tipul jocului!
  • greutate redusă
  • aderență maximă pe teren moale cu iarbă

Specificaţii

Numărul articolului 2132005133
Cod producător 10567603
Față material textil, material sintetic, NETFIT
Talpă MXSG - aderență optimă pe suprafețele ude cu iarbă naturală
Tehnologie NETFIT, RAPIDAGILITY, EVOKNIT
Colecţii Puma Future

Tehnologii utilizate

NETFIT

ADAPTARE NELIMITATĂ - tehnologia NETFIT oferă posibilități nelimitate de legare a șireturilor.

RAPIDAGILITY

VITEZĂ INACCESIBILĂ – talpă RAPIDAGILITY pentru accelerare 100%

EVOKNIT

AGILITATE FĂRĂ LIMITE – tehnologie textilă evoKNIT a șosetei pentru agilitate și greutate redusă

Colecţii

Puma Future

Colecția Puma FUTURE crește limitele cu o treaptă în lumea ghetelor de fotbal! Această colecție de ghete de fotbal a fost creată pentru trucuri senzaționale, control perfect asupra mingii și putere dinamică. Tehnologia NETFIT oferă posibilități nelimitate de legare a șireturilor. Fii de neegalat grație tălpii RAPIDAGILITY. Încalță-te în această colecție și tu!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

1 049,00 Lei(38%) 649,99 Lei

PumaFUTURE 18.1 NETFIT SG

999,00 Lei(25%) 739,99 Lei

PumaONE 19.1 MIX SG

999,00 Lei(27%) 724,99 Lei

PumaFUTURE 19.1 NETFIT MIX SG