Puma FUTURE 19.1 NETFIT LOW FG/AG

Ghete de fotbal pentru bărbați (2134000009)

Descriere

Puma FUTURE 19.1 NETFIT LOW FG/AG

Ghetele de fotbal pentru bărbați Puma FUTURE 19.1 NETFIT LOW FG/AG sunt destinate jucătorilor care doresc să aibă un cuvânt de spus pe terenul de joc. Datorită ghetelor cu crampoane vei deține controlul absolut asupra balonului și vei atinge viteza maximă. Dispun de față complet nouă cu un sistem inovator de legare a șireturilor Netfit 3.0 care îți permite alegerea fiecărui ochi în parte.
  • Fața evoKNIT PRO combină tehnologia NETFIT cu cadrul 3D Havoc Frame, prin care va exista un contact optim între gheată și talpa piciorului pentru controlul perfect asupra mingii
  • talpă hibrid reactivă RAPIDAGILITY care îți asigură o excelentă aderență datorită combinației de crampoane rotunde și ovale
  • material de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 2134000009
Cod producător 10553402
Față Material sintetic, textil
Talpă FG/AG aderență optimă la gazon natural și artificial mai tare
Tehnologie NETFIT, RAPIDAGILITY
Colecţii Puma Future

Tehnologii utilizate

NETFIT

ADAPTARE NELIMITATĂ - tehnologia NETFIT oferă posibilități nelimitate de legare a șireturilor.

RAPIDAGILITY

VITEZĂ INACCESIBILĂ – talpă RAPIDAGILITY pentru accelerare 100%

Colecţii

Puma Future

Colecția Puma FUTURE crește limitele cu o treaptă în lumea ghetelor de fotbal! Această colecție de ghete de fotbal a fost creată pentru trucuri senzaționale, control perfect asupra mingii și putere dinamică. Tehnologia NETFIT oferă posibilități nelimitate de legare a șireturilor. Fii de neegalat grație tălpii RAPIDAGILITY. Încalță-te în această colecție și tu!

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.