Puma EVOSTRIPE WARM TEE

Tricou funcțional bărbați (1112393500)

Descriere

Puma EVOSTRIPE WARM TEE

Tricoul funcțional pentru bărbați Puma EVOSTRIPE WARM TEE, potrivit pentru purtare zilnică și activitate fizică, care nu poate lipsi din garderoba nici unui bărbat. Este confecționat cu ajutorul tehnologiei dryCELL, care îți asigură confort și uscățime toată ziua. În plus dispune de croială clasică pentru bărbați cu decolteu rotunjit, în care te vei simți minunat. Nu lipsește nici logo-ul Puma, situat pe partea din față a tricoului.
  • îndepărtează transpirația
  • material funcțional de calitate
  • logo Puma

Specificaţii

Cod producător 85172801
Material 60% bumbac, 40% poliester
Tehnologie dry-CELL

Tehnologii utilizate

dry-CELL

Tehnologia dry-CELL vă menține mai uscat prin țesătura cu efect de fitil, care reduce umiditatea din piele și îi permite să se evaporeze mai repede, pe suprafețe mai mari ale materialului.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

234,99 Lei(29%) de la 164,99 Lei

Under ArmourSIPHON SS

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

Under ArmourTHREADBORNE 3/4 SLEEVE

199,99 Lei(22%) 154,99 Lei

Under ArmourUA THREADBORNE PRINT SS FTD

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

Under ArmourSPORTSTYLE TRIBLEND GRAPHIC