Puma EVOSPEED 2.3 FG

Ghete de fotbal bărbați (2134044816)

Descriere

Puma EVOSPEED 2.3 FG

Acest model Puma EVOSPEED 2.3 FG a fost dezvoltat din material ultraușor pentru un joc și mai bun. În aceste ghete de fotbal veți avea confortul și stabilitatea necesară.

Specificaţii

Cod producător 10301201
Față material sintetic
Talpă FG pentru aderență optimă pe teren dur
Tehnologie EverFit Cage, SpeedTrack, Duoflex
Colecţii Puma EvoSpeed

Tehnologii utilizate

EverFit Cage

Sistemul asigură o stabilitate excelentă a piciorului, fără o strângere exigentă, ceea ce permite jucătorilor să folosească mai bine abilitățile lor.

SpeedTrack

Talpă cu consolidare specială care asigură o manevrabilitate mai bună. Crampoanele mai înalte vă vor permite schimbarea instantanee a direcției și control mai bun asupra mingii.

Duoflex

Zonă specială în talpă, care asigură flexibilitate excelentă și sprijină mișcarea naturală a piciorului.

Colecţii

Puma EvoSpeed

Ghetele colecției EvoSpeed sunt făcute pentru viteză maximă și aderență. La dezvoltarea ghetelor de fotbal participă Sergio Aguero, care este, de asemenea, emblema acestei colecții performante.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

954,99 Lei(28%) de la 679,99 Lei

PumaONE 19.1 FG/AG

954,99 Lei(28%) 679,99 Lei

PumaFUTURE 19.1 NETFIT FG AG

999,00 Lei(35%) 639,99 Lei

PumaEVOPOWER VIGOR 1 GRAPHIC FG

969,99 Lei(34%) 639,99 Lei

PumaEVO POWER 1.2 FG

859,99 Lei(25%) 639,99 Lei

PumaFUTURE 19.1 NETFIT LOW FG/AG