MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Puma EVO SPEED 1.4 LTH FG

Ghete de fotbal bărbați - Puma (2134044986)

Descriere

Puma EVO SPEED 1.4 LTH FG

Acest model de ghete de fotbal Puma EVO SPEED 1.4 LTH FG este unul dintre cele mai ușoare modele de ghete fotbal de pe piață. Sunt realizate din piele de calitate înaltă care oferă ghetelor moliciune. Acest model este conceput astfel, încât să copieze profilul anatomic al piciorului. Datorită celei mai noi tehnologii ghetele sunt foarte confortabile și se potrivesc perfect.

  • talpa consolidată SpeedTrack facilitează manevrabilitatea și îmbunătățește reacția cu mingea
  • zona specială Duoflex la talpă oferă stabilitate excelentă
  • tehnologie Speedframe pentru consolidarea părții de mijloc a piciorului și suport maxim la mișcările rapide

Specificaţii

Numărul articolului 2134044986
Cod producător 10361501
Față piele
Talpă FG tracțiune adaptată pentru controlul excelent al mingii pe gazon natural și artificial
Tehnologie SpeedTrack, Duoflex
Colecţii Puma EvoSpeed

Tehnologii utilizate

SpeedTrack

Talpă cu consolidare specială care asigură o manevrabilitate mai bună. Crampoanele mai înalte vă vor permite schimbarea instantanee a direcției și control mai bun asupra mingii.

Duoflex

Zonă specială în talpă, care asigură flexibilitate excelentă și sprijină mișcarea naturală a piciorului.

Colecţii

Puma EvoSpeed

Ghetele colecției EvoSpeed sunt făcute pentru viteză maximă și aderență. La dezvoltarea ghetelor de fotbal participă Sergio Aguero, care este, de asemenea, emblema acestei colecții performante.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative