Puma EVO SPEED 1.4 FG

Ghete de fotbal bărbați (10326403)

Descriere

Puma EVO SPEED 1.4 FG

Ghete de fotbal pentru bărbați Puma EVO SPEED 1.4 FG, sunt noul produs emblematic a companiei Puma. Sunt la fel ca și modelul anterior, proiectate pentru o viteză maximă și confort ridicat. Fața este confecționată dintr-un strat de piele sintetic, care oferă ghetelor flexibilitate și durabilitate, datorită acestora veți avea un control mai bun asupra mingii. Datorită tehnologiei SPEEDFRAME funcționează ca un schelet, pentru consolidarea părții de mijloc veți obține un sprijin maxim în timpul driblingului rapid. Stabilitate, fixare și confort oferă piciorului zona călcâiului cu profil ergonomic. Talpa este realizată din material PEBAX ușor, care oferă un compromis între accelerație și manevrabilitate.

  • talpa consolidată SpeedTrack îmbunătățește manevrabilitatea și controlul asupra mingii
  • zona specială Duoflex la talpă oferă stabilitate excelentă
  • materialul antiderapant GripTex sporește aderența la minge
  • FG - pe suprafețe artificiale și naturale

Specificaţii

Numărul articolului 10326403
Cod producător 10326403
Față material sintetic
Talpă TPU
Colecţii Puma EvoSpeed

Colecţii

Puma EvoSpeed

Ghetele colecției EvoSpeed sunt făcute pentru viteză maximă și aderență. La dezvoltarea ghetelor de fotbal participă Sergio Aguero, care este, de asemenea, emblema acestei colecții performante.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.