Puma ELEVATED ESS LOGO LEGGINGS

Colanți damă (85188001)

Vândut

109,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
164,99 Lei   Economisiți: 55,00 Lei (33 %)

Produse alternative

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

adidasRESPONSE TIGHT

249,99 Lei(52%) 119,99 Lei

PumaALL ME 7/8 TIGHT

289,99 Lei(31%) de la 199,99 Lei

PumaON THE BRINK 7/8 TIGHT

269,99 Lei(38%) 164,99 Lei

KlimatexAZIZ

Descriere

Puma ELEVATED ESS LOGO LEGGINGS

Colanți de femei Puma ELEVATED ESS LOGO LEGGINGS, concepuți din material foarte funcțional, care este este dotat cu tehnologia dryCELL care menține pielea uscată în timpul fiecărei activități sportive. Cusăturile plate reduc frecarea și sprijină confortul.

  • talie înălțatăcusături plate

Specificaţii

Numărul articolului 85188001
Cod producător 85188001
Material 89% poliester, 11% elastan
Greutate 290 g/m²
Tehnologie dry-CELL

Tehnologii utilizate

dry-CELL

Tehnologia dry-CELL vă menține mai uscat prin țesătura cu efect de fitil, care reduce umiditatea din piele și îi permite să se evaporeze mai repede, pe suprafețe mai mari ale materialului.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.