Puma DANCE GRIP BAG

Geantă sport (1493009541)

Descriere

Puma DANCE GRIP BAG

Geantă sport Puma DANCE GRIP BAG cu compartiment principal, care se închide cu fermoar în două direcții. Pentru o mai bună organizare a lucrurilor tale acest model original este prevăzut pe lateral cu un buzunar exterior și în interior are un buzunar mic, în care poți stoca de exemplu cheile, telefonul sau alte lucruri mai mici. Pentru mai mult confort la purtare este prevăzută cu o curea mai mare, care se poate ajusta în dimensiune.

  • curea de umăr
  • fermoar în două direcții

Specificaţii

Numărul articolului 1493009541
Cod producător 07546402
Material 100% poliester 150D
Lățime 44 cm
Înălțime 28 cm
Adâncime 18 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

289,99 Lei(34%) 189,99 Lei

NikeFLEX ESSENTIAL TR LTR W

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

PumaACTIVE LOGO TEE

144,99 Lei(37%) 89,99 Lei

PumaSOFT SPORTS SHORTS

144,99 Lei(24%) 109,99 Lei

PumaESS + GRAPHIC LEGGINGS

Produse alternative