Puma CZECH REPUBLIC HOME REPLICA SHIRT CHILI

Copie tricou de fotbal (74873701)

Descriere

Puma CZECH REPUBLIC HOME REPLICA SHIRT CHILI

Copie tricou de fotbal Puma destinat fanilor echipei naționale a Cehiei, care este conceput pentru meciurile de calificare la EURO 2016. Este un tricou sport cu mâneci scurte și croială îngustă. Confecționat din material confortabil de foarte bună calitate, foarte confortabil la purtare. Pe piept este decorat cu logo-ul Puma și emblema Republicii Cehe. Materialul evacuează excelent transpirația eliberată de corp datorită tehnologiei dryCELL. Adecvat atât pentru cei într-adevăr activi, cât și pentru sportivii pasivi sau fani.

  • tehnologie dryCELL
  • croială îngustă
  • manoperă de calitate
  • produs oficial

Specificaţii

Cod producător 74873701
Material 100% poliester
Tehnologie dry-CELL
Colecţii

Tehnologii utilizate

dry-CELL

Tehnologia dry-CELL vă menține mai uscat prin țesătura cu efect de fitil, care reduce umiditatea din piele și îi permite să se evaporeze mai repede, pe suprafețe mai mari ale materialului.

Colecţii

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.