Puma CUP TRAINING JERSEY CORE

Tricou de fotbal bărbați (1331084773)

În stoc

Termen 3 - 5 zilele lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

74,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
129,99 Lei   Economisiți: 55,00 Lei (42 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Puma CUP TRAINING JERSEY CORE

Tricou de fotbal bărbați Puma CUP TRAINING JERSEY CORE. În acest tricou elegant, perfect, vei străluci. Cu tehnologia dryCELL pentru îndepărtarea umidității, grafică completă și ventilație, unde ai nevoie cel mai mult, vei fi pregătit pentru performanțe maxime.

  • dryCELL: materiale extrem de funcționale care elimină transpirația de pe piele și te ajută să te menții uscat în timpul exercițiului fizic, rămânând astfel confortabil
  • grafică în relief în ansamblu
  • suport de plasă în spate, pentru o mai bună respirabilitate
  • logo PUMA CAT, cusut în partea dreaptă a pieptului

Specificaţii

Numărul articolului 1331084773
Cod producător 65602716
Material 100 % poliester
Tehnologie dry-CELL

Tehnologii utilizate

dry-CELL

Tehnologia dry-CELL vă menține mai uscat prin țesătura cu efect de fitil, care reduce umiditatea din piele și îi permite să se evaporeze mai repede, pe suprafețe mai mari ale materialului.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Puma CUP TRAINING JERSEY CORE

Preţ: 74,99 Lei