Puma CAMPUS PORTABLE

Geantă de umăr (9191010812)

Descriere

Puma CAMPUS PORTABLE

Geantă de umăr Puma CAMPUS PORTABLE, concepută pentru stocarea diferitelor documente și lucruri mărunte. Te va surprinde datorită designului foarte reușit. Atât compartimentul principal cât și buzunarul frontal sunt prevăzute cu fermoar. Cureaua de umăr se poate ajusta în funcție de necesitate.

  • curea ajustabilă
  • buzunare cu fermoar

Specificaţii

Cod producător 07500401
Material 100% poliuretan
Lățime 18 cm
Înălțime 21 cm
Adâncime 6 cm
Volum 1.5 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei(33%) 59,99 Lei

HorsefeathersJUANA BELT

42,99 Lei

ArcoreSLACK

Produse alternative

69,99 Lei

KappaAUAMAR

79,99 Lei(12%) 69,99 Lei

adidasLIN CORE ORG G

59,99 Lei

WillardDAISY

109,99 Lei(36%) 69,99 Lei

ReaperMESSENGER