Puma ACTIVE LOGO LEGGINGS

Colanți de damă (1355035720)

Descriere

Puma ACTIVE LOGO LEGGINGS

Colanți pentru femei Puma ACTIVE LOGO LEGGINGS, confecționați din material funcțional, prevăzut cu tehnologie dryCELL, care absoarbe transpirația și menține corpul uscat, inclusiv în timpul activităților sportive intense. Talia elastică și croiala potrivită formează trupul tău.

  • dryCELL: materiale extrem de funcționale care elimină transpirația de pe piele și te ajută să te menții uscat în timpul exercițiului fizic, rămânând astfel confortabil
  • talie înaltă pentru o siluetă măgulitoare
  • cusături plate și material interior pentru o frecare mai mică și un confort mai mare
  • se fixează stabil
  • Bluesign®certificat: un produs textil cu cel mai mic impact posibil asupra mediului

Specificaţii

Numărul articolului 1355035720
Cod producător 85188026
Material 1 89 % poliester, 11 % elastan
Tehnologie dry-CELL

Tehnologii utilizate

dry-CELL

Tehnologia dry-CELL vă menține mai uscat prin țesătura cu efect de fitil, care reduce umiditatea din piele și îi permite să se evaporeze mai repede, pe suprafețe mai mari ale materialului.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

329,99 Lei(15%) 279,99 Lei

SalomonAGILE WARM TIGHT

239,99 Lei(14%) 204,99 Lei

AsicsSILVER ICON TIGHT

274,99 Lei(52%) 129,99 Lei

OdloACTIVE WARM BI BOTTOM LONG WARM

294,99 Lei(25%) 219,99 Lei

KARI TRAALUNE PANT

334,99 Lei(28%) de la 239,99 Lei

adidasBT HR T