Progress TOREZ II

Hanorac funcțional bărbați (1810000077)

Descriere

Progress TOREZ II

Hanorac funcțional pentru bărbați Progress TOREZ II cu fermoar lung, confecționat din material tehnic, de calitate Tecnostretch care asigură o elasticitate sporită, izolație termică maximă și uscare rapidă. Produs original care dispune de două buzunare laterale cu fermoar, orificii pentru degete și de cusături plate.
  • material tehnic de marcă TECNOSTRETCH
  • elasticitate mare
  • izolație termică maximă
  • uscare rapidă
  • două buzunare laterale cu fermoar
  • orificii pentru degete
  • cusături plate

Specificaţii

Numărul articolului 1810000077
Cod producător 17BATS23
Material 87% poliester, 13% elastan
Tehnologie TECNOSTRETCH®

Tehnologii utilizate

TECNOSTRETCH®

TECNOSTRETCH: Strat călduros cu aspect tehnic. Suprafețele tehnice, acestea sunt cele mai recente tendințe în ceea ce privește îmbrăcămintea sport, sunt valabile și pentru fleece. Seria ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

359,99 Lei(13%) 309,99 Lei

WillardFABIAN

249,99 Lei(42%) 144,99 Lei

HeadCEDRAL

129,99 Lei(23%) 99,99 Lei

ProgressDF NDR PRINT

54,99 Lei(45%) 29,99 Lei

ColumbiaHALF CUSHION

249,99 Lei(48%) 129,99 Lei

LottoTITUS

324,99 Lei

LoapCENTURE

Produse alternative