Progress SS THERMO KID

Tricou copii (1806000024)

Descriere

Progress SS THERMO KID

Tricou funcțional de copii Progress SS THERMO KID cu mâneci lungi. Acest material se usucă rapid și oferă confort sporit la purtare. Fibrele de poliester evacuează excelent transpirația de la corp. Model original, adecvat pentru orice activitate sportivă.

  • material funcțional
  • material cu uscare rapidă
  • material confortabil și călduros

Specificaţii

Cod producător 41DYSS2
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

114,99 Lei(30%) 79,99 Lei

KlimatexDUCI

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

ArcoreFILI

Produse alternative

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KlimatexBIGGY

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KlimatexDELI

119,99 Lei(37%) 74,99 Lei

KlimatexANTEL

54,99 Lei(34%) 35,99 Lei

Progress41DZSSTDD