Progress MG LUNGA 3Q

Colanți 3/4 damă (1798000153)

Descriere

Progress MG LUNGA 3Q

Colanți de femei Progress MG LUNGA 3Q, confecționați din material foarte elastic, subțire, care se usucă rapid. Astfel, nu trebuie să îți faci griji cu privire la transpirația produsă în timpul sportului pentru că vei avea parte rapid de piele uscată și confort. Confortul la purtare este sprijinit și de talia lată și de cusăturile plate.
  • cusături plate
  • talie lată
  • respirabili
  • material elastic, subțire, care se usucă rapid
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător 43TRMG3
Material 88% poliester, 12% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

239,99 Lei(52%) 114,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

229,99 Lei(34%) 149,99 Lei

Under ArmourHG PRINT ARMOUR CAPRI

239,99 Lei(54%) 109,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

234,99 Lei(53%) 109,99 Lei

O'NeillPW SPORTS LOGO LEGGING

229,99 Lei(36%) 144,99 Lei

Under ArmourFAVORITE LEGGINS GRA