Progress E NKRZ

Tricou de damă (1802000065)

Descriere

Progress E NKRZ

Tricou de femei Progress E NKRZ cu mâneci scurte, confecționat din fibre obținute din bambus natural. Fibrele de bambus, din care acest model este conceput, oferă un sentiment extraordinar la atingere și dispun de proprietăți antibacteriene naturale. Mai mult de atât asigură o termoreglare optimă - în timpul verii răcorește iar în timpul iernii încălzește și dispune de croială anatomică. Imprimeurile tematice cu bambus creează din acest tricou un model unic pe piață.
  • material confortabil și natural
  • proprietăți antibacteriene
  • croială ergonomică
  • imprimeu pe partea din față
  • cusături plate
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător 28OAE1
Material 65% fibre de bambus, 30% Tencel, 5% Spandex
Tehnologie BAMBOO

Tehnologii utilizate

BAMBOO

Fibre de bambus - este denumirea folosită pentru materiale textile concepute din tulpina de bambus. Fibrele pentru prelucrarea textilă industrială au fost cunoscute abia la sfârșitul secolului al ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

ProgressMIA SHORT

204,99 Lei(24%) 154,99 Lei

HeadSENTA

174,99 Lei(42%) 99,99 Lei

CrossroadDALILA