Progress D CEL TISK

Banderolă (9CGD11)

Produse alternative

79,99 Lei 94,99 Lei (15%)

NikeHEADBAND PERF PLUS

79,99 Lei 104,99 Lei (23%)

SwixRACE WARM

89,99 Lei 114,99 Lei (21%)

SalomonRS PRO HEADBAND

Descriere

Progress D CEL TISK

Banderolă de bumbac Progress D CEL TISK cu imprimeu pe toată suprafața materialului, adecvată pentru orice sport, realizat în special în vreme mai rece, unde sportivul trebuie să fie mai precaut pentru a nu răci. Zona frunții este dotată cu material funcțional pentru o mai bună evacuare a transpirației.
  • material elastic
  • evacuează foarte bine transpirația
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Cod producător 9CGD11
Material 100% bumbac
Material frunte 100% poliuretan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.