Progress CRYSTAL LADY

Geacă softshell damă (1506002927)

Descriere

Progress CRYSTAL LADY

Geacă softshell de femei Progress CRYSTAL LADY, destinată schiatului de fond și activităților de timp liber. Dispune de șnur ajustabil pe guler pentru protecție sporită împotriva vântului, de două buzunare laterale cu fermoar, de fermoar principal reflectorizant și de imprimeuri reflectorizante.
  • material softshell
  • buzunare practice cu fermoar
  • imprimeu reflectorizant
  • adecvată pentru activități sportive și purtare zilnică

Specificaţii

Numărul articolului 1506002927
Cod producător 41ENSS73
Material 100% poliester
Material panouri 86% nailon, 14% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

454,99 Lei(40%) de la 269,99 Lei

HannahMOLENTHE

449,99 Lei(31%) 309,99 Lei

EtapeFUTURA WS

399,99 Lei(32%) 269,99 Lei

CrossroadFLORY

Progress CRYSTAL LADY

Preţ: 209,99 Lei