Profilite WATCHMANN-I

Lanternă de mână (6995000023)

În stoc - Informații despre livrare

69,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Profilite WATCHMANN-I

Lanternă cu LED foarte puternică, raza lungă și puternică este realizată cu ajutorul unei lentile speciale și al cipului 3W CREE LED. Carcasa este fabricată din aliaj de aluminiu ușor și include o clemă pentru atașare și o barieră din cauciuc anti-alunecare. Gama variată de focalizare permite o variabilitate mai mare a luminii. Bateriile AA de înaltă calitate sunt incluse.
  • Lungime - 140 mm
  • diametru - 32 mm

Specificaţii

Numărul articolului 6995000023
Cod producător PL-WATCHMANN-I
Material aluminiu

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

99,99 Lei(30%) 69,99 Lei

TRIMMC5

Profilite WATCHMANN-I

Preţ: 69,99 Lei