Profilite CYKLO LASER

Lumină spate ciclism (7499146715)

În stoc

21,99 Lei cu TVA

Cantitate

Aici puteți afla un magazin unde marfa listată în sistem este pe stoc. Puteți cumpăra marfa în magazin după ce disponibilitatea fizică a fost confirmată.

În lista de cumpărături

Descriere

Profilite CYKLO LASER

Lumină de spate CYKLO LASER, care pâlpâie, foarte utilă pentru fiecare bicicletă. Datorită acestei proprietăți geniale, crește siguranța d-voastră 100% și în condiții cu vreme nefavorabilă. Cu ajutorul celor 2 linii de laser în jurul roții, care sunt vizibile până la o distanță de 500 m, vei alerta în mod constant prezența ta pe drum, mărindu-ți astfel siguranța. Acest far de spate este prevăzut și cu tradiționala și foarte importanta lumină LED cu funcție e luminare sau pălpâire care sunt asigurate de 3 diode LED.

  • lumina este vizibilă de la 500 m
  • rezistentă la apă (IP44)

Specificaţii

Numărul articolului 7499146715
Cod producător PL-CYKLO-LASER
Material ABS
Baterie 2 x AAA

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

149,99 Lei(26%) 109,99 Lei

OlpranGLOBE

15,99 Lei() 15,99 Lei

OneKIT 1.0

41,99 Lei(11%) 36,99 Lei

OneSTYLE 3.0 700x35C