Polaroid PLD 6012/N

Ochelari de soare fashion (230442-J5G-56K7)

Produse alternative

Descriere

Polaroid PLD 6012/N

Forma feței tale este rotundă, ovală sau pătrată și cauți ochelari de soare stilați de calitate? Tocmai i-ai găsit. Sunt acești ochelari fashion de soare Polaroid PLD 6012/N cu cadru cu formă populară Aviator. Cadrul metalic le oferă stil și lentilele albastre reduc reflectările și cresc contrastele. Cu siguranță vei aprecia lentilele polarizate, care minimalizează reflecția luminii albe și oferă protecție maximă împotriva razelor UV.
  • adecvați pentru fețe cu formă rotundă, ovală și pătrată
  • lentile polarizate
  • lentile colorate care reduc reflectările și cresc contrastele
  • lentile cu formă populară Avator
  • adecvați pentru uz zilnic în oraș sau la apă

Specificaţii

Numărul articolului 230442-J5G-56K7
Cod producător 230442-J5G-56K7
Utilizare lentilă vreme însorită
Cadru metal
UV filtru 100% UV filtru

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.